EEN UITNODIGING VOOR EEN GOED EN BETEKENISVOL LEVEN:

Mijn naam is Marijke ten Hengel en hieronder vind je mijn uitnodiging voor een goed en betekenisvol leven:
Op zoek naar mijzelf, heb ik vele wegen bewandeld, en trainingen gevolgd. Het leverde me echter niet die verbinding met mijzelf op waar ik zo naar verlangde.
Misschien herken jij dat ook?
Dit is veranderd toen ik in contact kwam met de oude wijsheden van de Oorspronkelijke bewoners van deze aarde.
Hun gedachtegoed en levenswijze over hoe je een goed fysiek en betekenisvol leven kan creëren, gebaseerd op innerlijke ontwikkeling en groei en hoe zij zich verbinden met de natuur, bracht mij dichterbij mijzelf en is een stevig fundament voor mijn leven geworden.
Mijn werk, waar ik je mee zou kunnen helpen, gaat over:

Hierdoor kun je je gelukkiger gaan voelen en een heel ander  of completer leven voor jezelf creëren.

In het werk wat ik aanbied, nodig ik je uit en moet je bereidt zijn om belemmeringen, als overtuigingen, emotionele blokkades en sabotage stukken in de ogen durven kijken en contact maken met die emoties, die vaak diep en onbewust zijn weg gestopt.
Vaak zijn die gedachtes, emoties en houding afkomstig van het Innerlijke Kind beschermd door het ego, die niet de erkenning en wat het nog meer nodig had, heeft gekregen. Het is een enorme bevrijding als er alsnog contact mee wordt gemaakt, zodat het Kindstuk dan niet langer Kind hoeft te blijven en volwassen kan worden.

Door met verschillende percepties naar je leven te kijken en contact te maken met het weten van je ziel, die weet wat deze ervaringen je willen leren, kan er een verandering ontstaan.
Dan komt er ruimte voor andere gedachtes, gevoelens en houdingen in het leven.

Ik ben zo enthousiast en gepassioneerd geworden dat deze wijsheden al 11 jaren mijn werk is. Daarvoor werkte ik als gespecialiseerd begeleidster in de psychiatrische thuiszorg, waar ik veel ervaring heb opgedaan met zoveel verschillende mensen, die mij hebben geleerd om te kijken wat echt belangrijk is in het leven. En hoe noodzakelijk het is om introspectie toe te passen en blokkades op te lossen, zodat je er niet ziek van hoeft te worden.

Ik nodig je van harte uit om kennis te komen maken.
– Groeimodules, – Counseling sessies en Healingen, – Workshops: o.a. Moeder Aarde buideltje maken, –  Vrouwen cirkels, – Medicijn Wiel Readingen.

Deze activiteiten vinden plaats bij: StarTree, in de Watergraafsmeer.

Landbouwstraat 78,  1097 TS, Amsterdam,
Telefoon nummer: 06 208 29 467
E-mail:
Website: www.oorsprongnu.nl
Ik hoop van harte je te ontmoeten!

Warme groet, Marijke ten Hengel
Marijke ten Hengel