De meditatie bij Marijke ten Hengel bracht me rust; gaf me het gevoel verbonden te zijn met het heelal; de aarde; en maakte me eerbiediger ten opzichte van de schepping.
Het mediteren bij kristal liet me schoonheid ervaren.
De verbondenheid met Moeder aarde en mijn krachtdier geeft me kracht.

Wilna

 

Ik ben zo dankbaar dat Marijke mij heeft laten kennismaken met deze vorm van mediteren, spiritueel,filosofisch en met zoveel liefde en toewijding.
Dit was van essentieel belang voor mij. Verwonderd over de wijze waarmee de meditaties doorwerken in mijn dagelijkse leven en voel dat dit mijn manier is om richting te geven aan de juiste weg. Het voelt alsof ik met weinig inspanning daar kom waar ik hoor te zijn. dicht bij de bron. Dat ik opnieuw in aanraking ben gekomen met datgene waar ik als kind al voor open stond, met een vaart, maar vanuit een rust en vertrouwen in mijzelf. 
Voor het eerst voel ik zo duidelijk wat bij mij past en word daar op allerlei wijzen mee geconfronteerd. Het is fantastisch te ervaren wat het met je doet en wat er gebeurt als je een goede intentie neerzet. Zoals ik al zei „verwondering”. Ben er verwonderd over hoe natuurlijk natuurlijkheid is. En ik vond dat altijd al zo’n mooi woord. Voel nu wat het echt betekent.

Nasja