Ervaringen

"Ik kwam bij Marijke met een sterk verlangen om oude lagen te helen. Oude stukken waar ik al vaak mee en aan had gewerkt maar die telkens weer opspeelden. De prettige, zachte manier van werken van Marijke maakte dat ik me kon openenen en kon helen op lagen waar ik eerder geen toegang toe had. Voor mij is het een belangrijk stuk geweest op mijn pad van heling en transformatie."
Anoniem
"Starting a journey with Marijke has definitely helped me grow in the way I was hoping to when we started working together. Marijke has a great sensitivity and what I personally really appreciate about her approach is the balance between on one hand, giving you the space to express yourself and find the answers that are already within you, and on the other hand, the ability to guide you when necessary. In addition to private healing sessions I participated in growth modules in which Marijke efficiently held a group together and shared precious knowledge that somehow was always in line with the phase I was going through and helped me deeply. I highly recommend working with Marijke if you have the intention of working on yourself and find your balance with the help of a guide who is patient and understanding but also very encouraging in doing the work."
Alice
"Mijn ervaring is dat de kwaliteit van een Healing zo goed is als de ontwikkeling en ervaring van de healer zelf. Dat wil zeggen: in welke mate de therapeut in de spiegel heeft gekeken en van de eigen levenslessen heeft geleerd. Want daarmee is ook meteen bepaald in welke mate het hart is ontwikkeld. En dat is essentieel. Marijke heeft beide: zowel een overvloed aan zelfliefde als zelfontwikkeling en dat merk je. Mijns inziens is een sessie bij haar een quantum leap in je eigen ontwikkeling. Verder beschikt ze over een enorme hoeveelheid moed die mij door de woelige wateren des levens heeft heen geholpen!"
Noor de la Mar
"Ik ervaar Marijke als een warme begeleidster die niet schroomt om kritisch te zijn en de vinger op de zere plek te leggen. Dat doet ze op een liefdevolle manier met ruimte voor humor. Met haar ontwapenende houding en professionele afstandelijkheid, blijft ze me onvermoeibaar wijzen op patronen die mij in de weg zitten. Dankzij haar healings heb ik meer inzicht gekregen in (de hardnekkigheid van) deze patronen en heb me gesteund gevoeld met ze aan de slag te gaan. Ook op de momenten van terugval en teleurstelling, Marijke weet telkens weer ruimte te creëren en inzicht te bieden zodat ik me kan blijven ontwikkelen."
Tanja
"Ik vond het heel fijn om in een kleine groep deel te nemen aan de groei module met Marijke. Het was een intieme en persoonlijke reeks, waarin we veel hebben gedeeld samen. De reizen die Marijke begeleidt vind ik geweldig. Prachtig om zo op een nieuwe manier weer kennis te maken en te leren van je binnenste."
Sanna
"Het is fijn om bij Marijke een groeimodule te volgen. Ze is geduldig, heeft een rustige en ontspannen energie. Het brengt mij verdieping, inzichten en een reminder om contact te blijven houden met moeder aarde en mijn wortels. Ook het gevoel dat er altijd van me gehouden wordt en ik kan vertrouwen op Great Spirit en mezelf, maakt dat ik dankbaar ben voor het contact met Star Tree en Marijke."
Marloes K.
" "Ik ben Marijke ontzettend dankbaar voor haar hulp. Ze is een bijzonder mooi mens. De manier waarop ik in het leven sta is een stuk "lichter" geworden sinds ik enkele sessies bij haar ontving."
Ellis
"Mijn ervaring bij de groeimodules met Marijke heb ik ervaar als een “cadeau”. Bij de sessies kon ik met rust en zuiver energie ruimte maken voor mijn verdere ontwikkeling in mijn spirituele pad. Een moment voor mezelf, voor mijn ziel, mijn hart, mijn hoofd en mijn lichaam”. De groeimodules hebben me geholpen om tijd te maken om me te herinneren wat voor ben ik hier en nog veel meer contact met mijn kern. Ik ben heel dankbaar om deze groeimodules te mogen ervaren met Marijke."
Violeta Seijas - Intuïtief Coach
"Al ongeveer 4 jaar lang doe ik mee met de verschillende meditatiegroepen die Marijke geeft. Ik heb ook yogalessen en sessies van haar ontvangen. Mijn ervaring met Marijke is dat ze heel deskundig in haar werk is. Ze is zorgzaam en gedetailleerd, heel helder en blijft altijd vriendelijk. Dankzij de meditatiegroepen kon ik altijd weer dichtbij mezelf komen en doordat Marijke mij een spiegel voorhield kon ik ook goed zien wat ik nodig had op dat moment. Ik ben dankbaar voor de groei en ondersteuning die ik heb mee mogen maken in samenwerking met Marijke."
Eva