Kennismaking

In mijn leven ben ik nog nooit zo gelukkig geweest als met dit werk!

In healing land heb ik vele wegen bewandeld. Helaas met weinig effectiviteit ten aanzien van het neerzetten van mijn verlangen.

De oude wijsheden van de oorspronkelijke bewoners van deze aarde, hebben mij daar wel gebracht. Deze bewoners hebben de natuur als bron en leven vanuit de verbinding met de aarde en met Spirit.

Deze teachings en meditaties, die voor mij heel dichtbij staan, brengen ons tot andere inzichten over onszelf en tot een andere levenshouding. Dit vraagt van ons om onze emotionele blokkades in de ogen te durven kijken en contact te maken met emoties die diep zijn weggestopt. Die gedachtes, emoties en houding zijn vaak afkomstig van het innerlijke kind, die niet die erkenning heeft gekregen, die het nodig had.

Zo hebben we onbewust een realiteit gecreëerd en die als waar aangenomen. Het kan zijn dat onze levens gebouwd zijn op de overtuiging dat het hier in deze wereld niet veilig is en dan bepaalt angst de levenshouding in plaats van liefde. Zo was dit ook voor mij. Het is dan een enorme bevrijding om alsnog contact met dit kindstuk te maken. 

Door de bovengenoemde manier van werken, wordt de kern van het conflict zichtbaar zo kan de oude wond gaan helen door erkenning; laten stromen van emoties; het oude los laten; en de wijze les een plek te geven.

In dit werk mag ik getuige zijn van hoe deelnemers kunnen groeien naar een diepere verbinding met hun waarheid, met hun hart, met hun authentieke zelf.

Dit is een groei naar heelheid, naar een verstevigen van de verbinding met jezelf en met jouw ziel. Hierdoor kan je nieuwe paden in je leven creëren om je verlangen neer te zetten. 

Dat ik anderen mag ondersteunen op het pad van de groei naar heelheid; naar blijer worden; naar het zich makkelijker kunnen verhouden met hun echte zelf, in welke situatie dan ook, dat ervaar ik als hart verwarmend en het geeft mij een voldaan gevoel. Daar ben ik heel dankbaar voor.
Verder word ik blij van het in de natuur zijn, van mediteren, fietsen, yoga en zwemmen en natuurlijk drummen. Bovendien kan ik erg genieten van in de stilte zijn, een boek lezen, op een terrasje zitten of een strandwandeling maken.

Tijdens en voorafgaand aan dit werk heb ik jaren gewerkt in de psychiatrische thuiszorg als gespecialiseerd begeleidster. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende mensen. Dit heeft mij het inzicht gegeven hoe noodzakelijk het is om introspectie toe te passen en blokkades op te lossen, zodat je er niet ziek van hoeft te worden.

Ik hoop van harte dat ik je mag ontmoeten.

"All you need is love"